Inloggen

Welkom bij OndernemersDenkenMee.nl

OndernemersDenkenMee.nl is een initiatief van het ministerie van EZK, leuk dat je een kijkje neemt!

In dit panel gaan ondernemers met elkaar én met het ministerie van EZK in gesprek over onderwerpen waar ondernemers in hun dagelijkse praktijk mee van doen hebben. Onderwerpen die spelen binnen de maatschappij, uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben, maar ook gaan we met elkaar in gesprek over de kansen en mogelijkheden die we samen kunnen creëren. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we ervoor zorgen dat het beleid van EZK en de communicatie nog beter aansluit op de dagelijkse praktijk van ondernemers. 

Wil jij ook je mening delen en in gesprek gaan met de andere ondernemers? Klik dan op onderstaande button!

Ik meld mij aan! 

Ondernemers aan het woord

"Ik vind dit een  mooi initiatief waarbij we ervaringen kunnen delen en mee kunnen denken in de ontwikkeling van een mooi ondernemersklimaat."

- Richard

 

Ik krijg veel energie van het sparren met andere ondernemers. Iets dat ik beroepsmatig met groot plezier doe. Ondernemers lopen vaak tegen dezelfde obstakels aan. Het is bijzonder om te zien dat de een die behendig ontwijkt en de ander er gefrustreerd van raakt. Ik vind het prettig om te zien dat we van elkaar leren. Hoe eigenwijs een ondernemer ook is.

- Elly

 

"Ik doe met name mee aan dit initiatief omdat ik de kracht en de mogelijkheden van MKB bedrijven beter benut wil zien worden door de overheid zelf.  "

- Jan

Welkom namens Nazima

Ik ben Nazima, Senior Communicatie Adviseur bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en projectleider van het EZK ondernemerspanel. Ik ben benieuwd naar jullie inzichten en ervaringen want dit is waardevol om direct mee aan de slag te gaan met mijn collega’s.

  

Heb je een vraag? 

Ik ben Sophia, Panel Manager bij onderzoeksbureau MWM2. Ik zal de discussies begeleiden. Ik ben benieuwd naar je ervaringen en kijk uit naar jullie reacties! Heb je een technische vraag over OndernemersDenkenMee.nl? Neem dan contact met mij op! 

  

Meld je aan voor het ondernemerspanel

Wat houdt deelname aan het Ondernemerspanel in?

OndernemersDenkenMee.nl is een besloten online platform waar 150-200 ondernemers met elkaar én met het ministerie van EZK in gesprek gaan over onderwerpen waar ondernemers in hun dagelijkse praktijk mee van doen hebben. Door middel van jouw bijdrage werk je mee aan een betere aansluiting tussen het beleid en de communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de praktijk van ondernemers.

Heb je nog een vraag over OndernemersDenkenMee.nl? Lees dan de veelgestelde vragen.

Belangrijke thema's

In het panel worden verschillende thema's besproken die voor jou als ondernemer relevant zijn. Onderwerpen waar je aan kan denken zijn: ondernemen in moeilijke tijden, duurzaamheid en subsidies & financiering. 

Deel jouw ervaringen met EZK en andere ondernemers

Binnen het panel kun je zelf ook onderwerpen aankaarten die voor jou als ondernemer belangrijk zijn. Kom in contact met andere ondernemers en het ministerie van EZK. Wissel ideeën uit met de andere ondernemers of breng een vraag in voor het ministerie. Het kan allemaal.  

Nog geen lid van de OndernemersDenkenMee.nl?

Wil jij in het ondernemerspanel mee denken en jouw mening delen? Dat kan! Klik op onderstaande button om je aan te melden.

Ik wil meedoen

Statistieken

125

20

210